Глупак-trails

Така. Понеже вече втора година слушам от откровено глупави и привидно не чак толкова глупави хора, че американското правителство (илюминатите/евреите/извънземните или Еленко Ангелов himslef) пръскат с алуминий/барий/стронций/вируси/бактерии/други тайни химикали), като с това целят да се разболеем/да оглупеем/да избягат пчелите/да се повиши киселинността на почвата/да се повиши електропроводимостта (да, няма грешка!) на атмосферата/да се отразяват тайни СВЧ/микровълнови импулси, излъчени от антените на HAARP, които предизвикват земетресения (цунами/вулкани, а вероятно и други неща) и всички тези хора, освен характерния блеснал поглед и прикрити суицидни инстинкти, ги обединява един термин, с който наричат всичко, изброено по-горе, а вероятно и още, и той е:

CHEMTRAILS :)

Същите тези хора днес са публикували следната снимка във фейсбук група, в която си общуват:
Is it Chemtrails or ..

Неизвестно защо, под снимката вместо името на противопожарната система, спасила хиляди хектари гори от опустошителни горски пожари AFFS/MAFFS, са написали злокобното “Death Dump!!”, което следва да ни внуши, че въпросната система е последният набеден първоизточник на chemtrails. Не са нито добавки в самолетното гориво, както преди се кълняха, не са тайнствени бойни самолети, които скришно от всички кръстосват въздушните коридори на гражданската авиация и пръскат ли пръскат, а е била противопожарната система, монтирана на C-130 Hercules. За всички нормални хора са следващите линкове:

A MAFFS-equipped Air National Guard C-130 Hercules drops fire retardant on wildfires in Southern California (това е самолетът на сектантите от по-горната снимка, докато гаси горски пожар в Калифорния): http://en.wikipedia.org/wiki/File:Hercules_C130_bombardier_d_eau_Californie.jpg

Това е статия, която обяснява какви са препаратите използвани при този начин на гасене на горските пожари: http://en.wikipedia.org/wiki/Fire_retardant#Forest-fire_fighting

Това е корпоративно видео на фирмата, която произвежда системата MAFFS за самолета C-130 Hercules: https://www.youtube.com/watch?v=ZbMo7jVktqQ

До тук добре, но след като си изяснихме, че митичните chemtrails не са и това, някак си справедливо би било да помогнем на сектантското войнство като цяло и на неговия медиен трубадур, смешника-мошеник Еленко Ангелов, като дадем жокер за следващ потенциален chemtrails първоизточник. Елементарно! Набедете технологията за изваляване Cloud seeding: http://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_seeding, при която се пръска със сребърен – йодид http://en.wikipedia.org/wiki/Silver_iodide и сух лед (CO2) http://en.wikipedia.org/wiki/Dry_ice

Ето как изглежда една такава система: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Cessna_210_Hagelflieger_Detail.jpg

Какво печелите? Лесна за адаптиране към настоящото състояние на конспирацията технология. Малка приставка, която, ще обясните, се монтира и на военни самолети на NATO, сребърно съединение vs. алуминий – повечето хора не биха осмислили разликата, налични голям брой снимки на летателни апарати, оборудвани за целта, върху които лесно може да се добавят стряскащи надписи, като “Death/chemtrails/Illuminati/Jews/NATO”.

Това е, успех!

Advertisements

13 comments

 1. Anyone · June 20, 2012

  Самолети се използват и за гасене на пожари,НО тия които пръскат над морето,планините,,градовете и навсякъде НЕ го правят НАД МЕСТА С ПОЖАРИ!!!!Освен това когато се гаси пожар със самолет обикновенно самолета лети точно над пожарното огнище(на много ниска височина) и разпръсква субстанция която СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е от алуминий и барий!Освен това на официалният сайт на американският конгрес е качена програма на закона в който СА ЗАПИСАНИ ДИРЕКТНО: CHEMTRAILS AND TECTONIC WEAPONS-HAARP AND WEATHER CONTROL!!!Ето линк към сайта със закона http://www.govtrack.us/congress/bills/107/hr2977/text H.R. 2977 (107th): Space Preservation Act of 2001 / SEC. 7. DEFINITIONS. и до края на страницата

  • белийвър · September 6, 2016

   Ае я тиху. Земята е плоска.

 2. Anyone · June 21, 2012

  Former FBI Chief Ted Gunderson Says Chemtrail Death Dumps Must Be Stopped http://www.youtube.com/watch?v=gR6KVYJ73AU Бившият шеф на ФБР в Лос Анжелис лично говори за кемтрейлс и за ГЕНОЦИДА който се извършва над планетата!!!Слушайте внимателно и не се заблуждавайте че това НЕ е истина!Филмът “Аерозолни престъпления (Aerosol Crimes)” гледайте тук http://www.youtube.com/watch?v=hNavtd5I8s0 Другият чудесен филм по темата “What In The World Are They Sparying” тук: http://vbox7.com/play:5386f511 И двата филма са с превод на БГ език и се гледат онлайн!!!

 3. Tiruriru · February 8, 2013

  О, разбира се, отдавна опроверганите и все пак упорито повтаряни псевдо доказателства.

  Бившия ФБР шеф не е бил шеф, а само главен агент или нещо подобно в накакъв отдел. След пенсиониране започва активно да се занимава с разпространяване на всякакви идиотски теории. Хоби или старческа деменция.

  Да, пожарогасителните самолети са обичайни артисти в кошмарните манипулации на кемтрейсолозите. Същите нямат абсолютно нищо против да прекопират клипчетата от Ютюб, където е детайлно обяснено какво се вижда и да им лепкат всякакви шокиращи имена и описания, за наивната публика. Която се диви и вика леле, просто защото е ограбена от съвсем прилежно приложеното обяснение в оригиналите.

  “Аерозолни престъпления” и “What In The World Are They Sparying” са един безобразен куп лъжи, филм започват с главната лъжа, абсолютно антинаучно и антилогично твърдение, така че последващите просто бледнеят. Какво толкова че цитират някакви проби, манипулирайки неразбирането на хората за размера на изпозлваните мерни единици и нямащи идея за химизма на естествената им околна среда. Важното е да се всява паника. Легендарните алуминий и барий надничат кръвожадно от всяки кемпрейлски спам в нета, без да се съобразяват нито с методиките на изследване, нито с естественото съдържание на тези елементи , нито с произхода на подадения материал. Факт е обаче, че истинско опробване и изследване на самолетните следи се провежда през последните години и то не показва абсолютно нищо подобно. Само че професорите и учените не са нахални и не спамят целия интернет с доказуемата и проверима истина.

 4. ро · October 24, 2013

  tiruriru , разбрахме ,че си професор ! :) Някога казвали ли са ти обаче , че си политик ? :)

 5. ivo · April 7, 2014

  Страхът от неразбраното е постоянен спътник на човешката цивлизация още от древността. Днешно време хората не само, че не разбират за какво става дума, но успяват да си създадат твърдо убеждение, че всъщност много ги чаткат нещата. Как се случва този парадокс? Просто – хиляди блогове и сайтове са готови да предложат тонове “информация” за каквото се сетиш. Кемтрейлс? Новият световен ред? Извънземни? Рептили? Магически лекарства? За всичко това има изписани милиони изречения, които са абсолютни глупости, но успешно създават фалшиво убеждение в читателите им, че са прави. Всички спорове с тях на тази тематика завършват често с “Абе, отиди прочети, аз колко съм чел, ти ли ще ми кажеш сега?!?!” И така. Науката предлага много по-интересни истории, които са много по-странни и чаровни от който и да е мит, измислян от човек.

  За заключение ще кажа, че има два типа хора – едните искат да знаят как функционира реалността, а другите искат реалността да функционира така, както те си мислят, че трябва. Първите са обречени да осъществят целта на интелекта и да станат господари на природата, докато вторите ще се удавят в собственото си невежество, защото реалността не се интересува от личното мнение на една биологична единица.

 6. Another one · April 7, 2014

  Не е нужно да си ядрен физик, за да погледнеш чертите в небето?

  Доста тъпа статия в този ред на мисли. Предполагам с тази цел си я направил.

 7. dreamglider · April 7, 2014

  Хубава и смислена статия. Доста малоумни отговори.

 8. guza · April 7, 2014

  lainar, nishto ne znaesh, iztroviha ni bokluci s bokluci

 9. hohe · April 7, 2014

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

 10. Шприц · April 7, 2014

  Има такава система, смао че КЕМ трейлс и всички останали неща, които упорито смяташ за лъжа са истина ;) ..ПС: Ако гасят пожари всеки ден с всеки минаващ самолет, най-малкото щяхме да живеем в ебаси дима, щото представиси какъв пожар ще трябва за да се гаси постоянно от всеки минаващ самолет ;) ПС: Да тая група от която е снимката са глупаци, но не означава че не е истина….

 11. Виктор · April 8, 2014

  Какви горски пожари, бе, Димитре ?! Насочи очните си ябълки към небето и винаги ще забележиш тлъста бяла следа, която се задържа с часове след като самолета е отминал, а наоколвърст 50 километра горски пожар няма, още повече, че самолетите, които оставят тези следи, летят доста високо, какъв е смисъла дори да има пожар, да го гаси от 4 километра височина :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s